Daniel Holm ny kanslist

Då var det officiellt nu då. Det som varit klart ett litet tag släppte vi i dag som en nyhet för våra medlemmar och andra intressenter. Daniel Holm är vår nya kanslist med start den 8 december. Det var en del som noterade följande nyhet på innebandyförbundet Tävlingskonsulent sökes och började nog spekulera en del. Kolla datumen så ser ni hur lång uppsägningstid han hade :-)

Det är ett steg i vår omorganisation som vi påbörjade för ett tag sedan. Det hela inleddes med att vi gick igenom ordentligt vad vi som föreningen verkligen behövde och vad våra medlemmar efterfrågar.

Det ska bli fantastsikt spännande att jobba vidare med att utveckla föreningen tillsammans med Daniel. Förutom att jobba med en del mer traditionella kanslitjänster så ska han också ta hand om alla våra arrangemang som projektledare. Plus en massa annat....

Vår nya hemsida är snart också färdig för lansering och med hjälp av den tror jag att all vår interna kommunikation kan bli så väldigt mycket effektivare. Äntligen, äntligen en hemsida att vara lite stolt över. Nja, det är inget under av design och funktion, utan ett helt vanlig hemsida med alla de funktioner vi behöver. Så enkelt, men ändå har det varit så otroligt svårt för oss att få till. Det blir så ibland i ideélla organisationer.

Jag försöker nu sätta ihop ett lite introduktionsprogram för den första tiden för Daniel. Som sagt - väldigt, väldigt spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0