God morgon #2

God morgon igen


Jag måste nog börja fundera på rubriksättning, det kommer att bli väldigt tjatigt annars. Stora S har tidig match i dag och jag lovade skjuts, hämtar Amanda på vägen dit också. Men jag hinner inte titta eftersom det är packning och avresa som gäller. Ska också hinna med att lämna alla träningsprylar för småtjejerna till Per, en av mina tränarkollegor och lämna/hämta Lilla C till sin innebandyträning i Gribby Gård. Det blir nog packnings&avrese-stress i dag så detta inlägg kan bli det sista innan mitt veckouppehåll.


Full omgång i går och resultaten var kanske inte helt överaskande. Att Karlstad skulle slå Ö-vik är väl enda "skrällen". Värmlänningarna satsar på defensiven i år och har släppt in väldigt få mål. Elin Reinestrand är en av mina klara favoritbackar i U19 och tillsammans med återvändande Sofia Haglund kanske de har fått styr bakåt. Jag tror inte att Ö-vik går till slutspel i år heller.


Det såg ut att vara en galen match i Fagersta i går. Har Engelholm fått en nytändning eller kände Rönnby bara för att ge sin tillfälliga hemmapublik i Fagersta lite underhållning? 12-8, eller blev det 11-8? Engelholm hade några tokmatcher i fjol också och de är väl allt annat än stabila. Sorry, men Engelholm åker rakt ut i år.. Det finns för få räddningsplankor den här gången.

Ny omgång idag och så här tippar jag:

Täby IS - Endre 5-3,  en tuff match där vi helt enkelt är bättre

Västerås - Balrog 3-7,  Balrog har full kontroll men orkar inte mer än så här i dag

Huddinge - Engeholm 9-2,  Engelholm orkar inte en tung match till och Huddinge vill visa att gårdagen var en tillfällighet

Rönnby - Pixbo 8-3,  undrar vem som spräcker Rönnbys nolla i år. Inte Pixbo i alla fall.

Karlstad - IKSU 2-4,  målsnålt med IKSU är givetvis för bra för Karlstad

19.10 i kväll landar vi på Malta. En taxiresa till hotellet kostar 20 Euro för att ta sig dit, eller så kan man ta buss för 47 cents per person. En grundregel när man åker till en ny plats är att säkerställa vad en taxiresa kostar till hotellet. Kalla det för rutin, eller en insikt om att man kan bli lurad var som helst. Men inte på Malta tror jag, det verkar vara en trivsam och fridfull plats numera. Annat var det förr genom åren. Lite för strategiskt läge förmodar jag.

Det var redan i somras som Susanne och jag bestämde oss för en extra semestervecka till hösten. Ordinarie sommarsemester blev lite upphackad av för mycket att göra på jobbet, det riktiga jobbet alltså, inte det här fritidssysselsättningen som kallas för innebandy. Länge har det känts som att vi främst åker ifrån någonting, men sedan vi väl bokade resan till Malta känns det mer som inför en vanlig semester.

Nu vaknade Lilla C och jag fick en tidig Fars-dags present. En vackert inslaget platt paket i rosa papper och lite extra attiraljer fasttejpade. Vi kom överens om att jag öppnar den när de andra vaknat för gemensam frukost om cirkus en timme. Ingen kan ge presenter som Lilla C. Hon snittar på ca 10 paket per person för oss i familjen, allt hemmagjort förstås.

Uttrycken Stora A, Stora N, Lilla C och Lilla J har jag stulit från Gittan, en annan av mina favoritbloggare. Jag hoppas att det är OK. NU vaknade LIlla J också förresten, han brukar vara morgonpigg.


Kommentarer
Postat av: Stora S

Alltså, ska du förvirra dina läsare, eller har jag inte blivit presenterad för Stora A? xD

2008-11-25 @ 22:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0