Förlust mot Pixbo

Pixbo var bra i går. Ett riktigt homogent lagbygge utan några direkta svaga punkter. Lite grand som IKSU. En otroligt stabil backlinje där inte minst deras finska back Paula Jouhten imponerar stort. Elinor Nilsson var en klar stjärna i Engelholm i fjol, men i Pixbo sitter hon på bänken. Väldigt talande för de stora skillnaderna i Elitserien. Och precis som jag trodde så är Johan Fredriksson väldigt viktigt på bänken. I Tibble kan man sitta väldigt nära spelarbänken och det är imponerande att se Johan in action på nära håll. Jag tror att Pixbo kan överraska i slutspelet. Ja, eller överraska och överraska. Inför säsongen var de en av favoriterna och nu får de nog finna sig i att vara tillbaka där.

Vår sjuk- och skadebänk är snart lika stor som spelarbänken men det kan vi inte skylla på. Bara att ta nya tag inför matchen mot Engelholm i dag.

Våra juniorer åkte ut direkt i regionslutspelet DJ18 SM. Förlust mot både Telge och Hässelby. Det är två bra lag och nu blir det de som får fightas med Täby FC om platsen på innebandyfesten. Jag önskar slutsegraren lycka till och höjer ett varningens finger för RIG och Pixbo IBF i finalspelet, men det kanske är att slå in öppna dörrar.

Under gårdagen hade vi interutbildning för våra ledare för de yngsta lagen, Födda 97 och yngre. Detta vara andra steget och jag var med på morgonen som handlade om skott- och teknikövningar samt målvaktsspel. Det var kul att se oss till största delen gubbar som skulle öva sidledsförflyttningar. Tänk "orörliga kylskåp" så har ni bilden klart för er. Vår damlagsmålvakt Malin Westerberg var med under målvaktsdelen och hon är en riktigt bra målvaktstränare och ledare. Häftigt! Daniel och Göran - ni var ockå bra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0