Lite budget, USM och vinst över Vallentuna

I samband med bildandet av de nya föreningarna Täby IS IBK och Täby IS IBF ändras också de legala och organisatoriska förutsättningarna. Tidigare har vi varit en sektion i föreningen Täby IS. Vi i styrelsen i innebandysektionen har egentligen inte haft något formellt ansvar, t.ex. för ekonomin. Allt har legat på huvudstyrelsen, även om de olika sektionerna har haft en väldigt hög grad av autonomitet.

De nya föreningarna IBK/IBF finns redan och är registrerade och klara enligt konstens alla regler. Däremot valde vi av praktiska skäl att låta huvudföreningen Täby IS adminstrera ekonomin tills årskskiftet. I nästa vecka kommer vi formellt väljas in som medlemmar i Alliansen Täby IS och från och med den 1 januari så flyttar vi hanteringen av alla ekonomiska praktikaliteter till IBK/IBF. Det innebär också ekonomin delas i två delar. I kväll hade vi ett budgetmöte för att diskutera fördelningen, något som vi kommer att diskutera och fastställa på styrelsemötet nästa vecka. Spännande va??

I morgon fredag spelas de första matcherna i regionslutspelet i USM. Vi möter Ackers 18.30 och därefter spelar Älvsjö och Huddinge IBS. Slutligen möts Ackers och Väsby. Det är bara Alba som är spellediga - av hänsyn till den långa resvägen. Resten av matcherna spelas på söndag. Allt i finfina Skarpängshallen. På söndag 18.30 spelas finalen och en mästare från Östra regionen ska koras som får åka till innebandyfesten i vår. I fjol var det vi som vann, och precis som ni kan ana så tippar jag givetvis att vi vinner igen. Jag är alltid optimist när Täby IS spelar!

Nej, nu kunde jag inte hålla mig längre utan ringde till Björn. Vinst med 6-4 för våra smådamer över Vallentuna i Dam Div 4. En dag på jobbet som Björn uttryckte det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0