Viktig match i Dam Div 4 i morgon

Under året har vi ombildat oss till en Alliansförening. Från sektionen Täby IS innebandy till de två föreningarna Täby IS IBK och Täby IS IBF. En väldigt viktig anledning till förändringen är att vi ska kunna spela med två seniorlag på damsidan. Alltför att kunna behålla våra egna talanger och ha ett eget farmarlag inom familjen så att säga.

Efter många interna diskussioner beslöt vi oss till sist för att låta våra F93 få ansvaret att börja vandringen uppåt i seriesystemen. Hur har det nu gått för våra unga 15-åriga "damer"? Jodå, alldeles lysande. Efter en första lite nervös match som slutade oavgjort mot Vallentuna så har de gått fram som en ångvält. Fem raka segrar och en serieledning med målskillnaden 66-16. Av de andra lagen så är Odelberg/Gustavsberg det största hotet, som vi möter på lördag i finfina Skarpängshallen. Det är gamla Värmdö som tagit steget över så laget håller väl snarare Div 2 klass. Men eftersom det är två lag som går upp till Div 3 så är O/G inget problem. Vi måste bara hålla alla de andra bakom oss. De tre lagen som ger oss en halvseriös match om de åtråvärda Div 3 platserna är Kungsängen, Kista och Vallentuna. Vi har mött alla tre och slagit Kungsängen och Kista med klara siffror (11-2 och 9-2). Vallentuna däremot spelade vi 9-9 mot. Däremot har de tre lagen tappat poäng mot varandra. Hänger ni med?

I morgon möter vi alltså Vallentuna i revanchmöte. Om vi vinner mot Vallentuna har vi i praktiken tagit ett stort steg mot Div 3 redan nu. Absolut inte teoretiskt, men praktiskt/logiskt. Så därför... Ett stort Lycka Till i matchen mot Vallentuna i morgon tjejer och ledare!

I kväll hade vi möte med Elitkommittén. Den består av hela ledarstaben i Damlaget + Mikael Hansson som är ordförande samt undertecknad. Självklart diskuterade vi gårdagsmatchen, men även en massa kring andra matcher, spelartruppen, planer för resten av säsongen, m.m. Men vi inledde faktiskt också planeringen inför nästa säsong lite mer konkret. Mer tänker jag inte nämna, annat att det känns väldigt bra att ha så många kloka och smarta ledare i föreningen.

Bara för att följa upp gårdagsmatchen... Huddinge ska ha mycket cred för sitt sätt att genomföra matchen och jag vill passa på att gratulera dem till segern. De vann och vi förlorade. Så enkelt är det faktiskt ibland. Huddinge, precis som vi själva, är i Eliten för att stanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0