Balrog borta är inte det lättaste

På onsdag spelar vi mot Balrog borta. Knappast en enkel uppgift. Balrog kör över allt och alla för närvarande och deras nyckelspelare levererar hela tiden. Är det månne deras slutspelskänsla som börjar infinna sig eller är det något annat?

Storvinster mot Huddinge, 16-0 på två matcher, och 8-0 på Karlstad imponerar. Det är inte ofta man håller nollan i innebandy och man gör det tre gånger på en vecka. Otroligt faktiskt. Vinsten mot Rönnby i helgen förvånar mig inte alls däremot. Balrog känns klart starkare och Rönnby har en alldeles för tunn trupp. Jag tror inte att de går till final i år. Törs man gissa på att Helena Lundqvist dyker upp snart? Bara en dryg vecka kvar innan övergångsfönstret stänger. Och stackars Sala SIlverstaden lär inte behålla sin förstaplats i Div 1 Östra när Helena försvinner.

Kan vi vinna mot Balrog då? Klart vi kan. Inte bara för att Barlog kanske blivit övermodiga med sina segrar, utan för att vi spelar en bra innebandy. Notera!! att vi lyckats skriva en "inför matchen analys". Klicka på Angels längst ned till vänster på sidan och sedan hittar du säkert rätt. Kors i taket. Det tål att firas! Varför inte med en vinst på onsdag.

Resultaten i helgen var ganska bra för oss. Endre, Ö-vik och KAIS Mora har nu en bit upp till sluspelsplatsen och det blir inte lätt att hinna ifatt. Alla vi andra ovanför kommar att kämpa livet ur oss för att behålla våra slutspelsplatser. Mitt tips är att de inte klarar det, men hur bra är jag på att tippa?

Två intressanta innebandymöten i går kväll. Ett kring nästa säsongs struktur på junior- och damsidan. Och ett annat kring marknads- och evenemangsbiten. Kändes bra båda två - även om det som vanligt återstår mycket jobb. Vad gäller strukturfrågan så handlar det också mycket om förankring och att få alla att driva i samma riktning. En underskattad del av föreningsutveckling...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0