Det går bra för våra duktiga 94:or och 95:or

I Uppsala pågår Storvreta cup och i dag avgjordes klasserna för 94 och 95. Våra F94 vann hela cupen efter att ha besegrat Stockholms-bekantingen Bele Barkarby med 3-2. Ännu en framgång för laget som förutom att vinna  innebandymatcher också brukar få olika typer av Fair-Play utmärkelser, bl.a. i fjol under Lunarstorm Cup. Ett riktigt gott föredöme för Täby IS! Även våra F95 klarade sig hela vägen till final, men fick ge sig mot Västerås. Ändock en stor bedrift - alla vet hur otroligt svårt det är att gå långt i de stora cuperna.

Våra pojkar i samma ålder valde i år att åka till Göteborg och Gothia cup istället. De tyckte att de behövde lite förnyelse och ärligt talat så har Storvreta cup tappat stilen lite de senaste åren. Lite för mycket cup-industri och lite för lite hjärta.

Matchandet är långt ifrån klart men båda lagen är klara för slutspel efter idel vinster i sina gruppspelsmatcher. Ska bli spännade att följa under måndag och tisdag.

Våra scouter nere i Linköping var lite besvikna på spelet i distriktslags SM och tyckte att det kanske var lite för mycket flickinnebandy över det hela. De hittade en del talanger men de flesta var kända sedan tidigare. Kanske har den här åldersgruppen inte fått chansen att spela seniorinnebandy på samma sätt som sina föregångare de senaste åren. Det börjar bli fullt i seniorlagen efter att de första helsatsande ungdomarna har tagit plats. Hos oss själva ser man samma syndrom ganska tydligt. Våra tjejer födda 89-92 gjorde en ganska enkel resa till representationslaget, relativt sett. En "lyx" som de lite yngre inte kan utnyttja i dag då platserna redan är fyllda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0