Historien upprepade sig och gårdagens styrelsemöte

Det var mycket som var likt från förra matchen mot Huddinge. Tidigt underläge med 0-3, men den här gången spelade vi egentligen inte särskilt dåligt i början. Huddinge kan därefter spela försiktigt och säkra bakåt, något som de är riktigt, riktigt duktiga på. Många utvisningar för Huddinge, men vi gjorde åtminsone ett PP-mål ikväll. Vi närmade oss i slutet men förlorade återigen med uddamålet.

Ändå kändes det som en helt annan match. Jag upplevde inte att det var riktigt samma nerv och engagemang som sist. Varken hos Huddinge eller hos oss. Inte på läktaren heller. Visserligen ger inte Storängshallen så särskilt bra inramning till någon match överhuvudtaget, men det ska man kanske inte skylla på. Nej, det kändes lite konstigt måste jag erkänna. Känns som att vi skulle behöva ett uppehåll kanske. Kan bli tungt att ladda om till helgen igen. Endre borta är inte den lättaste uppgiften och det känns som att Endre är på gång.

Har inte hunnit blogga på sistone. Har massvis att göra på jobbet. Det är årsslut och alla som jobbar i stora amerikanska företag med stort fokus på försäljning och intäkter vet precis vad det innebär.

Vi hade styrelsemöte i går. Daniel Holm var med för första gången och nu har han hört den "nakna sanningen" om vad som diskuteras på styrelsemötena. Ha, ha det är inte så dramatiskt som det kanske låter. Vi beslöt oss för att ha med Daniel till 100% i detta mötet och även framöver. Mycket var det iallafall. Som vanligt drog det över och vi satt väl 3,5 timme, ungefär som det brukar vara. Vi har många stora och viktiga frågor framför oss, men vi har också landat en del "tunga" frågor som känns väldigt bra att ha fått på plats. Den nya hemsidan är uppe, en långkörare som vi har haft otroligt svårt att landa. Kanslifrågan är numera också "ur världen" får man väl uttrycka det som. När Magnus sade upp sig hade vi ingen ny kandidat alls och det känns väldigt skönt att återigen ha någon på kansliet som hjälper till med att driva föreningen framåt. Förväntningarna på Daniel är stora!

Ett annat beslut är att vi döpt om vår "gamla" TIS-cup till Täby Open och vi ska sätta i gång med planering och marknadsförining nu direkt. I fjol var vi extremt sena med all planering och cupen minskade i storlek för första gången sedan starten för åtta år sedan.

Generellt sätt kommer det att bli mycket fokus på våra egna arrangemang som cuper, läger, etc. Ingenting är heligt i form av gammal historik och att vi alltid måste göra samma som förrut. Tvärtom så finns det nya och frächar idéer som kan ändra förutsättningarna en hel del - till det positiva givetvis.

Förutom att våra arrangemang är viktiga för att bygga föreningskänsla och att ha något att samla sig kring, osv, så är de numera också viktiga inkomstkällor för oss. Vi har gått från att vara en stor lokal breddförening till att också vara en nationell Elitförening på ganska kort tid. Vi har en fördel i att ha "hela bredden" som bas i föreningen men vi behöver också utveckla elittänkandet i föreningen mycket mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0