Lite tips inför morgondagen, m.m.

Det spelas två väldigt intressanta matcher i morgon och båda är mycket svårtippade.

Endre tar emot Huddinge som för första gången ska få känna av trycket i Södervärnshallen. Huddinge har tagit många poäng mot lag som är ganska jämnstarka men som gärna vill föra spelet, t.ex. KAIS Mora, Dalen, Falun och oss själva. Samtidigt har man haft svårt mot de allra bästa lagen, Balrog undantaget, men ett derby är alltid ett derby, samt mot de sämre lagen som inte vill föra matcherna. Nu möter de då ett Endre som har gått från att vilja föra matcherna till att ändra tillbaka till sitt gamla spel utan ambitioner att föra spelet. Huddinges styrka är det offensiva spelet, speciellt med sina spelvändningar. Detsamma gäller för Endre. Båda lagen är dessutom kända för sin inställning och kämpaglöd. Allt tyder på en jämn match med många mål med ett litet överläge för Endre. Men jag tror att Huddinge passar Endre dåligt, så istället tror jag att det blir en ganska målsnål historia där Huddinge drar det längsta strået.

Falun - Karlstad är också en svårtippad match där Karlstads styrka är det defensiva spelet och Faluns styrka är det offensiva spelet, speciellt med deras vassa förstakedja. De flesta tippar nog Falun, men jag tror att de kan få det väldigt svårt. Även här tippar jag på en målsnål historia med Karlstad som slutsegrare.

Endre-Huddinge 3-5
Falun-Karlstad 2-3

Det kan bara bli fel, eller hur?

Stora S spelade match i dag. Vinst i lokala Juniorettan med 10-7 över Järfälla. Första matchen på ganska länge och hon var riktigt nöjd efteråt. En kul match och mycket speltid tillsammans med Karro och Everlyne, det Schweiziska nyförvärvet som för övrigt har lärt sig svenska på rekordtid. Stora S har verkligen haft det tungt under hösten. Efter operationen i våras körde hon stenhård rehab och fysträning och hon var fit för fight strax efter höstsäsongen drog i gång. Men hösten har kantats av sega förkylningar, småskador och massvis av tungt skolarbete. Så hon har bara hunnit med några korta inhopp i Elitserien och är inte riktigt tillbaka på allvar ännu. Jag beundrar hennes energi och vilja. Det avslitna korsbandet i våras kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle. Två missade SM-finaler och en missad VM-final blev resultatet.

Våra smådamer vann av bara farten mot Odelberg/Gustavsberg i kväll. 4-2 blev det och det ska nog till en riktig naturkatastrof om de inte ska ta en Div 3 plats. Jag är stolt över er tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0