One down, and one to go

Det blev en ganska komfortabel vinst mot Dalen till sist. Matchen inleddes annars med ett antal yra höns som helt hade glömt bort sina positioner och vi ska vara glada för att vi inte hade 2-3 mål i nacken efter 10 minuter. Lite överdrivet kanske men inledningen kändes verkligen inte bra. Men det syntes på Dalen att de inte gjort så många mål i år. Ett snitt på fyra mål framåt per match är väldigt lite och de hade inget självförtoende i lägena de fick.

Vi gjorde lite orättvist 1-0 efter 15 minuter och då vände matchen. Även om vi inte gled iväg målmässigt så kändes det aldrig riktigt hotfullt och vi hade ganska bra koll på resten av matchen.

De andra matcherna slutade programenligt och nu får Engelholm och Karlstad göra upp om kvalplatsen neråt. De möts nästa helg så då är det upp till bevis. En intressant match på Gotland (Endre-Falun) i morgon och en intressant match i Tibblehallen (Täby IS - KAIS Mora). När vi förlorade mot Dalkullorna borta i fjol så var de rejält kaxiga och hånfulla. De var så otroligt mycket snabbare, hade mycket bättre teknik och var smartare i största allmänhet. Bra minne jag har va? När vi vann senast var det däremot knäpptyst. Får se hur eftersnacket blir efter matchen i morgon. Nu ligger vi på fjärde plats i serien och det har väl aldrig hänt förut, och med en vinst i morgon så försvarar vi platsen ett tag till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0